Previous slide
Next slide

Vild Med Vilje Tåsinge plads

Vild Med Vilje Tåsinge Plads forløb over somrene i 2012 og 2013. Det var et samarbejde mellem Områdefornyelsen Skt. Kjelds Kvarter, Habitats og Biomedia.

Formålet med projektet var at forberede beboerne i Klimakvateret på en vildere bynatur, med den æstetik og de muligheder for oplevelser og sociale aktiviteter den bringer med sig. Ideen om at skabe en vildere bynatur var en af visionerne for klimatilpasningen af kvarteret.

Vild Med Vilje Tåsinge Plads var et af de mange projekter der fandt sted på Tåsinge Plads i 2012-2013 for at skabe liv og beboerinvolvering forud for pladsens omdannelse fra restareal og hundetoilet til levende samlingspunkt for kvarteret og helt frem til det moderne klimatilpassede byrum, som Tåsinge Plads er blevet til i December 2014.

Vild Med Vilje Tåsinge Plads havde særligt fokus på at skabe involverende arrangementer for kvarterets beboere. Det blev til 4 høslæt, 4 artsbestemmelser og 2 bynaturvandringer. Deltagerne kom i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde. Der var både lokale beboere og bynatursentusiaster fra hele København. Der var endda fint besøg et par gange, både tidligere Miljøminister Ida Auken og tidligere Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal har deltaget i høslæt på Tåsinge Plads.

Vil du høre mere om vores partner program?