vilde foredrag, workshops og netværksmøder

Vild Med Vilje holder mange foredrag, netværksmøder og workshops for både private og partnere.  Netværksmøder er forbeholdt partnere, der deltager gratis, mens foredrag og workshops kan bookes af alle. Læs mere nedenfor, eller hop direkte til foredrag, workshops eller netværksmøde

VI kan også hjælpe jer med jeres kommunikationsindsats. Klik her og læs mere

Priser: Foredrag koster 7000 kr ex moms og transport (efter statens takster) på hverdage, og 8000 kr ex moms og transport for foredrag i weekender og ferie. For partnere er prisen 5500 kr ex moms og transport. Priser for workshops afhænger af formatet, og aftales individuelt. 

VILDE FOREDRAG

Vi har gennem tiderne afholdt foredrag om en lang række forskellige emner og med mange forskellige vinkler. På baggrund af det har vi udviklet et katalog af foredrag, baseret på emner som optager mange. Du kan se kataloget nedenfor.

Men vi holder også foredrag om andre emner, så har du et ønske til et foredrag, så tøv ikke med at skrive til os på Kontakt@vildmedvilje.dk

Se vores foredrag og klik for at gå til booking:

Fra masseuddøen til farvestrålende sommerfugle​

I dette oplæg sætter vi særligt fokus på hvad biodiversitet er, og hvorfor vi står midt i en biodiversitetskrise.
Hvornår: Løbende
hvor: Alle steder

Fra Græsplæne til blomsterflor

Et inspirerende og praksisnært foredrag der gennemgår de vigtigste grundelementer i at etablere et Vild Med Vilje-areal.
Hvornår: Løbende
hvor: Alle steder

Business og biodiversitet

En introduktion til hvordan virksomheder kan arbejde med biodiversitet på egne arealer
Hvornår: Løbende
hvor: Alle steder

Biodiversitet i DIN have

På tur i din vilde have. Hvilke arter dukker frem i takt med at I har givet naturen mere plads. Men også et blik på hvad der kan gøres endnu vildere.
Sommerhalvår: Løbende
hvor: Private haver, sommerhuse mv.

Guides: Hvad betyder vild natur og biodiversitet

Vild Med Vilje har udarbejdet ni guides med viden og praktiske tips til at give plads til den vilde natur. Med udgangspunkt i disse guides tilbyder vi oplæg om levesteder, jordbund, slåning, vandhuller, hjemmehørende arter, biodiversitet, altaner og baggårde, blomsterplanter og dødt ved.
Hvornår: Løbende
hvor: Alle steder

Formidling af biodiversitetstiltag

Formidling er en væsentlig ting ved Vild Med Vilje. Med et skilt og en forklarende tekst kan man fortælle omverdenen, at gartneren ikke holder fri, men har travlt på en ny måde. Men samtidig er det vigtigt at bevare proportionaliteten, så fortællingen passer til den faktiske indsats for naturen. Bliv klog på hvordan du formidler din indsats for biodiversiteten, så den både fænger og er fagligt funderet.
Hvornår: Løbende
hvor: Alle steder

Workshops: Kurser målrettet driftsfolk

Vi afholder praksisnære workshops på specifikke lokaliteter målrettet dem der skal drive den vilde indsats i hverdagen. 

Workshops afholdes med inddragelse af eksperter i de respektive emner – ofte fra leverandørnetværket.

Som noget nyt kan man som partner få skræddersyet workshops og kurser der passer til jeres behov – og på jeres lokalitet. 

Hjælp til kommunikation

Har I brug for en vild fortælling?

Vild Med Vilje kan hjælpe med at formidle jeres arbejde med at skabe plads til mere vild natur. Vi har styr på både æstetikken og fagligheden, og derved sikrer vi, at I får et lækkert produkt, der korrekt afspejler den forskel jeres indsats har gjort for biodiversiteten. 

Vi laver bla. film, tekstindhold, grafisk arbejde og skilte. Og vi sætter gerne et samlet tilbud sammen af f.eks. foredrag, workshops og kommunikation. Det giver f.eks. mening ved opkvalificering af medarbejdere og interessenter.

Uanset om det er film til internt brug, skilte til matriklen eller skarpe tekstbidder til jeres årsrapport, så står vi klar med et tilbud.

Case - 10 Film til vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune spurgte Vild Med Vilje om hjælp til formidling og opkvalificering af kommunens arbejde for biodiversitet. Som en del af arbejdet udarbejdede Vild Med Vilje 10 film med gode råd og inspiration til en vildere have. 

Klik og se filmene

Skriv til os for at booke et foredrag

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt