Vild med vilje

partner

Bliv Vild Med Vilje partner

Hvis jeres organisation ønsker at gøre en positiv og konkret forskel for de vilde arter på jeres matrikel kan I blive medlemmer af Vild Med Vilje

  • Som medlemmer kan I få flotte Vild Med Vilje skilte til jeres arealer

  • Som medlemmer kan I få professionel vejledning i at styrke naturen på jeres arealer.

  • Som medlemmer får I jeres eget sub-site på vildmedvilje.dk. Det giver jer en digital platform til at formidle jeres indsats for den vilde natur.

  • Som medlemmer vil jeres organisation blive en del af en stor bevægelse af mennesker overalt i Danmark, der gør en forskel for en vild og rig natur.
    •  

Vi ved, at forskellige arealer og forskellige organisationer har forskellige behov og muligheder. Både når det gælder selve landskabet og når det gælder formidlingen til jeres vigtigste interessenter. Vi kan skræddersy en Vild Med Vilje løsning til jer.

Kontakt Foreningen Vild Med Vilje for nærmere information.

DESIGN OG
PLEJEPLANER

Denne pakke er særligt velegnet til jer, der gerne vil give jeres medarbejdere, borgere, beboere eller elever adgang til sunde og rige naturoplevelser.

KOMMUNIKATION OG
SYNLIGHED

Denne pakke er særligt velegnet til jer, der ønsker at formidle den gode historie om jeres lokale bidrag til den vilde natur til en bred målgruppe.

ARRANGEMENTER OG
FÆLLESSKAB

Denne pakke er særligt velegnet til jer, der vil skabe sammenhold omkring naturen eller sikre god borgerinddragelse.

NATURNÆR DRIFT OG
EFTERUDDANNELSE

Denne pakke er særligt velegnet til jer, der gerne vil give jeres driftsmedarbejdere nye kompetencer til at gøre en forskel for biodiversiteten.

MÅL JERES
NATURKVALITET

Denne pakke er særligt velegnet som politisk, PR- og ledelsesmæssigt redskab til at vise, at I gør en konkret forskel for naturen.

HELHEDSLØSNINGEN

Denne pakke er særligt velegnet til jer, der ønsker den bedste indsats for naturen på jeres arealer koblet med den bedste formidling, inddragelse og æstetik.