Bliv vild med vilje

GÅ DIREKTE TIL:

VILDE PARTNERE

Både virksomheder, kommuner, institutioner og private kan blive Vild Med Vilje.

Vild Med Vilje skaber konkrete projekter, der fremmer en vild, rig og mangfoldig natur. Og vi udbreder viden, der giver plads til selvsamme.

Det kan vi ikke alene, derfor indgår Vild Med Vilje i en lang række partner- og fællesskaber. Det kan for eksempel være med lodsejere, virksomheder, vidensinstitutioner og privatpersoner. Fælles er at de alle ønsker at bidrage til at styrke biodiversiteten i Danmark.

Mere vild natur hos din virksomhed eller institution

Hos Vild Med Vilje søger vi at indgå partnerskaber, med lodsejer som for eksempel kirker, boligselskaber, kommuner og institutioner, der ønsker mere vild natur på deres jord.

Har du et CVR-nr., og ejer du noget jord der godt kunne trænge til at blive lidt vildere, så kontakt os.

Partnerskaber med vild viden og vilde kompetencer

Viden og kompetencer sikrer, at vi får mest mulig vild natur på de arealer, der er til rådighed. Derfor indgår vi partnerskaber med leverandører, der har den nødvendige viden og kompetencer så lodsejerne får mest mulig natur og kvalitet for de ressourcer de har til rådighed.

Vores Vilde Leverandører har viden, materialer og kompetencer inden for en lang række områder i forbindelse med vild natur. Det er for eksempel rådgivning, design, planter, anlæg, pleje og formidling.

Har du behov for at få en opgave udført, eller ønsker du at blive en del af et vildt og stærkt fællesskab så kontakt os her.

VILDE PRIVATE

Få mere vild natur i din have

Som privat haveejer kan du være Vild Med Vilje på gør-det-selv måden uden at betale medlemskab. Du skal blot gøre en aktiv indsats for de vilde arter, der hvor du bor. Som privat haveejer har du lov til selv at lave og opstille et vild med vilje skilt.

Du kan også støtte foreningen økonomisk gennem et månedligt eller enkelt bidrag. Det kalder vi at blive “Ven Med Vilje”. Støt os her.