Bliv vild med vilje

Bliv Vild Med Vilje

Både virksomheder, kommuner, institutioner og private kan blive Vild Med Vilje.

Vild Med Vilje skaber konkrete projekter, der fremmer en vild, rig og mangfoldig natur. Og vi udbreder viden, der giver plads til selvsamme.

Det kan vi ikke alene, derfor indgår Vild Med Vilje i en lang række partner- og fællesskaber. Det kan for eksempel være med lodsejere, virksomheder, vidensinstitutioner og privatpersoner. Fælles er at de alle ønsker at bidrage til at styrke biodiversiteten i Danmark.

Mere vild natur hos din virksomhed eller institution

Hos Vild Med Vilje søger vi at indgå partnerskaber, med lodsejer som for eksempel kirker, boligselskaber, kommuner og institutioner, der ønsker mere vild natur på deres jord.

Har du et CVR-nr., og ejer du noget jord der godt kunne trænge til at blive lidt vildere, så kontakt os.

• Som Vild Med Vilje Partner kan jeres organisation få professionel vejledning i at etablere og udvikle en vildere og rigere natur på jeres arealer og I kan formidle jeres natur som Vild Med Vilje. Vi skræddersyr en løsning der passer til jeres behov.

Partnerskaber med vild viden og vilde kompetencer

Viden og kompetencer sikrer, at vi får mest mulig vild natur på de arealer, der er til rådighed. Derfor indgår vi partnerskaber med leverandører, der har den nødvendige viden og kompetencer så lodsejerne får mest mulig natur og kvalitet for de ressourcer de har til rådighed.

Vores Vilde Leverandører har viden, materialer og kompetencer inden for en lang række områder i forbindelse med vild natur. Det er for eksempel rådgivning, design, planter, anlæg, pleje og formidling.

Har du behov for at få en opgave udført, eller ønsker du at blive en del af et vildt og stærkt fællesskab så kontakt os her.

  • Som Vild Leverandør medlem indgå jeres virksomhed i et stærkt fagligt fællesskab om hvordan vi skaber vild natur bedst muligt. Desuden blive i en del af de leverandører der udarbejder opgaver i Vild Med Vilje regi.

Få mere vild natur i din have

Som privat haveejer kan du være Vild Med Vilje på gør-det-selv måden uden at betale medlemskab. Du skal blot gøre en aktiv indsats for de vilde arter, der hvor du bor. Som privat haveejer har du lov til selv at lave og opstille et vild med vilje skilt.

• Som Gør-det-selv  er du med til at gøre en forskel for biodiversiteten, der hvor du bor. Du kan få vejledning, tips og tricks fra erfarne vilde haveejere og naturentusiaster i vores facebookgruppe VILD MED VILJE og tilmelde dig vores nyhedsbrev her.