Aleks_logo_hvid

9. juni 2024

Tak for en vidunderlig vild havedag 2024

Tak for alle jer der var med til at gøre Vild Havedag 2024 til en realitet!

Vi har oplevet stor tilslutning og begejstring for initiativet, og det er vi rigtig glade for, da initiativet naturligvis er 100 procent afhængigt af, at alle jer vilde haveejere og nysgerrige besøgende har lyst til at deltage.

Det er andet år vi arrangerer Vild Havedag, og vi er glade for at kunne konstatere, at antallet af deltagere vokser. Men vi er også opmærksomme på, hvordan vi kan nå endnu længere ud, samt skaber en bedre digital platform end det nuværende kort på vildhavedag.dk.

Har I input og kommentarer I vil dele, så skriv gerne til kontakt@vildmedvilje.dk 

Hvad er Vild Havedag?

Vild Havedag er en anledning til at invitere gæster indenfor i din vilde have, eller besøge en vild have og få en snak, gode råd, møde nye mennesker og dele glæden ved naturen.

Formålet er at få udbredt og formidlet alt det vilde, der til hverdag er gemt bag hække, hegn og plankeværker i haver og på private grunde. Formidling og vidensdeling er nemlig et helt centralt element i at være en del af Vild Med Vilje. 

Sådan gør du:

Invitér indenfor i haven

Invitér indenfor og vis rundt i din vilde have. Få dit vilde arrangement på kortet nedenfor. Du bestemmer selv, hvornår og hvor længe du vil holde haven åben

Gå selv i gang

Havde du planlagt at bruge dagen på plæneklipperen, var det måske en idé at få slebet leen i stedet for. Du kan også bygge et kvashegn eller anlægge en havedam. Vild Havedag er en oplagt anledning til at bryde vanerne, give slip og give plads til den vilde natur.

Besøg en vild have

Se på kortet om der er et vildt event i nærheden af dig. Du kan blive klogere på biodiversitetsdagsordenen, og hvad du selv kan gøre.

Fortæl og følg med på de sociale medier

Brug hashtag #vildhavedag eller besøg Vild Med Vilje-gruppen på facebook, og fortæl om din vilde havedag. Du kan også følge foreningens arbejde på LinkedIn og i nyhedsfeedet her på siden.

MATERIALE TIL ARRANGØRER

Quick-guide til det vilde haveliv

Har du brug for lidt hjælp til at formidle over for dine gæster, hvad biodiversitetskrisen handler om, og hvad man selv kan gøre?

Vi har udarbejdet en hurtig guide til det vilde haveliv, som er lige til at printe og dele ud til gæsterne.

Klik HER eller på billedet for at downloade

Print-selv skilte

Byd gæster velkommen med et af disse skilte

Find Vild Have-arrangementer på kortet

Læg dit event på kortet

_

Navn på event
Adresse (husk postnummer)
Tidspunkt og beskrivelse af event
Antal m2
Venligst afkryds denne boks for at bevise du er et menneske

Har du problemer med at oprette events eller se kortet, eller vil du rette i dit event, så skriv til magnus@vildmedvilje.dk