Dødt ved giver plads til liv

 

Det er alt for længe siden vi har opdateret Vild Med Vilje bloggen. Det vil vi nu rette op på og heldigvis har vi også dokumenteret forårets gang, både ved Green Light House og ved Datalogisk Institut. Her fortsætter vi ved Green Light house og fortsætter i nutid. Så mærk forårsbrisen, du er nu i april:-)

Området ved Datalogisk Insititut var i April domineret af Magnolia træernes blomstring. Overvældende smukt at opleve.

Her står blomsterne som små lyserøde fakler, lige på vippet til at springe ud.

Rasmus nyder også det længe ventede forår ved synet af blomsterne. Man er vel håbløs romantiker:-)

Carsten, der er gartner på Nørre Campus, foreslog i efteråret at der skulle lægges dødt ved ud på Vild Med Vilje arealet for at tiltrække insekter og svampe. Det viste sig at træet også har fået det omkringliggende græs til at vokse hurtigere, måske det samler varme og fugt?

Det må siges at den gren Carsten lagde ud på arealet i vinters virker efter hensigten. Der er allerede myrer der har bygget bo under barken og de vimser nu hen af stammen, som var det en motorvej.

En Lundsnegl har også fundet sig et dejligt sikkert skjulested ved grenen. Man kan kende Lundsneglen fra Havesneglen på sin lidt større størrelse og den sorte “læbe” ved åbningen på sneglehuset.

Her ses en yndefuld lille samling af forårsblomster. Bellis, Mælkebøtte og Tråd-Ærenpris side om side. Sidst nævnte er den mest spændende observation.

Her ses det tydeligt, at det nysåede græs, der er lagt hvor det tidligere krat stod, endnu ikke er begyndt at vokse.

 

 

Skriv en kommentar