Forglemmigej og æggeskaller

Den 7. maj ved Green Lighthouse:

Græsset er nu begyndt at vokse og der fornemmes endelig en forskel på Vild Med Vilje arealet og det omkringliggende område.

Mælkebøtterne er på arealet ved Green Light House meget fremtrædende på denne tid, men det er der jo egentlig ikke noget opsigtsvækkende i, for de gule blomster pryder jo næsten hele det danske græsarealer i maj måned.

Der er også en flot lille Forglemmigej der titter frem. Jeg synes aldrig man bliver træt af de små fine lyseblå blomster.

En Rød-Tvetand har også indfundet sig.

Meget bemærkelsesværdigt fandt jeg et par store æggeskaller i græsset. Det er jo ganske normalt, at skaderne er på rov efter æg på dette tidspunkt og det kunne jo være dem der stod bag forbrydelsen her. Jeg tænkte umiddelbart, at det måtte være æg fra Ringduen, men skallerne ikke hvide som duens æg og de virker også alt for store. Bud på hvilken fugle skallerne kan tilhøre modtages meget gerne!

Her et oversigtsbillede af arealet ved Green Light House fra d. 7. maj. Det ser jo ikke just imponerende ud endnu, men jeg er spændt på hvordan det udvikler sig de næste måneder.

 

Skriv en kommentar