Kirsebærtræet blomstrer amok og græsset spirer

Det er alt for længe siden vi har opdateret Vild Med Vilje bloggen. Det vil vi nu rette op på og heldigvis har vi også dokumenteret forårets gang, både ved Green Light House og ved Datalogisk Institut.

Vi starter d. 24.04.12 ved Green Light house og fortsætter nu i nutid:-)

Græsset er langsomt ved at tage farve, men væksten er endnu ikke rigtig kommet i gang. Til gengæld må man sige det Japanske Kirsebærtræ giver den fuld gas med blomstringen og det bidrager jo unægteligt til forårsstemingen.

Jeg syntes først dette lignede en ung Svinemælk af slags, men jeg er kommet frem til at det nu nok må være en Almindelig Brandbæger også kendt under det lidt spøjse navn Stolthenrik.

Her blomstrer en Russisk Skilla på sidste vers. En populær forårsblomst i danske haver. Den er altså ikke vild af oprindelse, men denne her er sluppet løs og blevet vild med vilje.

Det Japanske Kirsebær er en klassiker i mange danske parker. Her har træet fået en lidt spøjs karakter, hvor den nederste del af kronen blomstre i fuld flor, mens den øvre del af træet endnu ikke er sprunget ud. Det hænger nok sammen med at træet er podet.

 

 

 

Skriv en kommentar