NYT VILDT BESTYRELSESMEDLEM

Vild Med Viljes bestyrelse udgør foreningens rygrad og består af frivillige ildsjæle, der dagligt arbejder hårdt for at virkeliggøre drømmen om vild natur i Danmark. 

Tidligere har foreningens bestyrelse bestået af bestyrelsesformand Philip Hahn-Petersen, næstformand Rikke Milbak, kasser Rasmus Vincentz og bestyrelsesmedlem Louise Imer Nabe-Nielsen. Men vokseværk, udvikling og store ambitioner har skabt behov for flere kræfter.

På foreningens generalforsamling den 22. april 2021 blev Vild Med Viljes bestyrelsen derfor udvidet med et femte medlem, Christina Kaaber-Bühler. 

Christina bobler af godt humør, professionalisme og engagement. Allerede inden Christina trådte ind i bestyrelsen, har hun været aktivt engageret i foreningens arbejde gennem Vild Med Viljes partner, Vordingborg Kommune. Konceptet, idéerne og tankegangen i Vild Med Vilje er derfor på ingen måde ny for Christina.

Ligesom den øvrige bestyrelse er Christina en ildsjæl, når det kommer til naturen. Til dagligt sidder hun som naturvejleder og -formidler i Vordingborg Kommune og har mange års erfaring fra bl.a. Friluftsrådet, Landbrug & Fødevarer og Danmarks Naturfredningsforening. Kan man forestille sig nogen, der bedre kan støtte foreningens medlemmer og interesse for videndeling?

Vi ønsker Christina hjerteligt velkommen som en del af foreningens stærke, vilde og ambitiøse bestyrelse. Vi glæder os til samarbejdet og dine mange vilde idéer.