Sekretariatsleder Malou Fenger

Ny Sekretariatsleder i Vild Med Vilje

Fra årsskiftet har Foreningen Vild Med Vilje fået en ny sekretariatsleder.

 Ved udgangen af 2020 stoppede Sami Widell som sekretariatsleder i Foreningen Vild Med Vilje, da han ønsker at fokusere på egne projekter bl.a ”Natur i børnehøjde”. Nu kan vi byde Malou Fenger varmt velkommen som ny sekretariatsleder. 

Malou er uddannet biolog, og brænder for kommunikation og formidling. Hun har senest arbejdet med projektledelse af et EU-støttet projekt, og har tidligere også været engageret i opgaver for både WWF Verdensnaturfonden, Dansk Ornitologisk Forening og Cirkus Naturligvis på Københavns Universitet. Malou er en nysgerrig og passioneret person med stor interesse for at inspirere og bevæge sin omverden. Hun er samtidigt dygtig til at strukturere arbejdsgange og information.

Med Malou Fenger som ny sekretariatsleder glæder vi os til at styrke Foreningen Vild Med Vilje, så vi både kan fokusere på at servicere medlemmerne, inspirere endnu flere til at gøre en forskel for biodiversiteten og øge befolkningens opbakning til vildere natur . 

I forbindelse med skiftet i sekretariatet udtaler formand Philip Hahn-Petersen, ”Sami Widell har været med til at løfte vores forening til et nyt niveau. Vild Med Vilje har fået opdateret hjemmesiden med webshop til salg af skilte og tredoblet antallet af medlemmer. Det har givet foreningen nye muligheder i vores arbejde for mere vild natur.

Sami Widell udtrykker, ”Jeg er glad for at have været en central del af Foreningen Vild Med Vilje på et så afgørende tidspunkt i foreningens historie. Det har været utrolig spændende at møde alle partnere og personer, der arbejder entusiastisk med at skabe plads til mere natur i Danmark. Foreningen kommer til at tilbyde en masse spændende ting i fremtiden, som jeg med stor spænding vil følge fra sidelinjen”.

Foreningen Vild Med Vilje byder Malou hjerteligt velkommen, og ser frem til et godt og vigtigt samarbejde. Samtidig ønsker vi Sami alt det bedste i fremover.