Flot donation fra DS Smith giver nye muligheder

En donation fra DS Smith til Foreningen Vild Med Vilje vil styrke vores arbejde for mere vild natur og biodiversitet i Danmark.

DS Smith har ved udgangen af 2020 stemt, og samarbejdspartnere og de ansatte var tydeligt enige – en af årets store juledonationer skal gå til et formål med gavn og glæde for nutiden og fremtiden. Dette resulterede i en juledonation til Vild Med Vilje på intet mindre end 50.000 kr.

Foreningen Vild Med Vilje er vilde af begejstring og taknemlighed for den generøse donation og benovede over det fælles ønske blandt de ansatte om at støtte vores arbejde og vision for naturen. 

Formanden i Vild Med Vilje, Philip Hahn-Petersen udtaler:
“Vild Med Vilje vil bruge den flotte donation fra DS Smith til at styrke foreningens kommunikation, så vi både kan inspirere endnu flere danskere til at gøre en forskel for biodiversiteten og øge befolkningens generelle opbakning til vildere natur.”

Vild Med Vilje har ambitiøse visioner om mere plads til vilde blomster, sommerfugle og alle de mange andre forunderlige skabninger vi deler verden med. 

Gavmilde donationer som DS Smiths juledonation har afgørende betydning for at foreningen fortsat kan arbejde med sine tre overordnede formål:

  1. At skabe konkrete og lokale projekter, der fremmer en vild, rig og mangfoldig natur
  2. At mægtiggøre folk til handling, der fremmer en mangfoldig natur, der hvor de bor og arbejder
  3. At udbrede et natursyn, der giver plads til en mere vild, rig og mangfoldig natur i Danmark

DS Smith er Danmarks og Europas førende producent af genanvendelige emballage- og displayløsninger. DS Smith Danmark tæller ca. 650 medarbejdere og er en del af den engelske emballagekoncern DS Smith Plc., som har 30.000 medarbejdere i 34 lande.

Vild Med Vilje bakker op om DS Smiths bæredygtige koncepter og produkter inden for emballage, og deres bæredygtighedsstrategi

Der skal derfor lyde en stor tak fra Vild Med Vilje med håb om et fremtidigt samarbejde mellem foreningen og DS Smith.

Vilde og taknemmelige hilsner fra
Foreningen Vild Med Vilje