Høslet den 28. juni

Tak til alle deltagerne, der tog udfordringen op med det uvante værktøj og var med til at udføre det store arbejde, at nedlægge det grønne på de to Vild med Vilje områder ved Datalogisk Institut og Green Lighthouse.

Datoen var udskudt to dage på grund af regnvejr, men eftermiddagen den 28. juni havde vi strålende solskinsvejr. Der var opgraderet på udstyret så vi havde mange leer, slibesten og river.

Indledningsvis fik vi en instruktion af Anders fra Biomedia om hvordan en le virker og hvordan man håndterer den med respekt.

Herefter gik folk ivrigt igang med at slå det høje græs med større eller mindre effekt. Der herskede ingen tvivl, at vi havde med et gammelt håndværk at gøre, som kræver mange års øvelse og erfaring før teknikken bliver en del af kroppen.

Selvom områderne kunne være langt større, tog det sin tid og gav forbavsende meget hø. Godt vi var en del til at hjælpe hinanden og man fik stor respekt for det sveddrivende arbejde, der kan koste vabler og ømme rygge. Heldigvis var der sørget for god forplejning undervejs og stemningen var høj, som det bør sig til en god høst.

Flere billeder følger. 🙂

Skriv en kommentar