Genopstandelse fra de døde

 

1. juni ved Datalogisk Institut:

Vildskaben tager til. Det ser flot ud, men det er også tydeligt hvorfor høslet bliver nødvendigt for at det ikke springer fuldstændig i krat.

Vi havde besøg af Morten Schuster Rossel. Han studerer TV journalistik på Film og Mediehøjskolen og er ved at lave et eksamensprojekt hvor han dokumentere projekter der arbejder med spændingsfeltet mellem natur og by. Derfor var det naturligvis oplagt at dokumentere Vild Med Vilje.

Dagens sensation er, at den gren vi gik og troede var død pludselig er begyndt at få blade. Det er lidt af en gåde hvordan den er genopstået fra de døde. Livet er forunderligt og denne skyranke har vist sej at være ualmindeligt sejlivet. Desuden er skyranken kendt for at være lidt af en invasiv ballademager i den danske natur, det skyldes nok dens overlevelsesevner tænker jeg. Det er dog helt sikkert at grenen ikke overlever, for den har jo intet rodnet, så det bliver spændende at se hvor lang tid den beholder bladende. Den samler sikkert bare den sidste næring den har oplagret og suger fugt fra jorden gennem barken.

Her ses fint hvordan Carsten har slået en sti langs arealet, så man kan gå rundt om det.

Græsset med mere står højt og flot. Om et par uger vil det være passende at lave høslæt og så starter vi næsten forfra igen.

Skriv en kommentar