En god og en dårlig nyhed!

Jeg kan i dag melde en god og en dårlig nyhed, og lad os bare tage den dårlige først. Amorparken er blevet klippet så tæt som var det en green på en golf bane og vores skilt står tilbage midt i det hele og ligner flaget på greenen. Det betyder også at de fine rølikker jeg beskrev sidst nu er pist væk.

Jeg tog kontakt til parkchef Henriette Vonsbæk fra Center for Park og Natur og hun sagde at der højst sandsyneligt var sket en misforståelse på grund af at hendes daglige opgavekoordinator har været på ferie og at der har været vikarer på arbejde til at stå for græsslåningen. Informationen om vores projekt er altså gået tabt i ferieræset. Surt show, men vi må bare ranke ryggen og se på hvad vi kan lære af den erfaring.

Vi kan lære at vi skal være bedre til at kommunikere direkte med gartnerne og skabe større kendskab til vores projekt i blandt kommunens medarbejdere. Det gælder ikke bare om at informere om projektet, men også kommunikere det på en måde så det bliver spændende at være en del af.

Nedenfor ses den tætklippede plæne med vores Vild Med Vilje skilt. Jeg tænker københavnerne nok undre sig lidt når de læser teksten på skiltet.

Den gode nyhed er at det går rigtig rigtig godt i Universitetsparken. Det er simpelthen så frodigt, bare på den sidste uge er der sket en masse. Og der er nu ved at være så meget vækst at vi kan begynde at tænke over hvor der kan laves en lille sti igennem området. Det glæder vi os til.

Se bare her hvor fint der er blevet efter kun en måned:

Nedenfor ses en maskine der volder mig lidt bekymring. Den kunne godt ske at skulle køres igennem Vild Med Vilje området og det vil jo nok knække mange fine planter. Jeg håber ikke den skal der ind!

Skriv en kommentar