VIRKSOMHEDSDONATIONER

STØTTE OG DONATIONER FRA VIRKSOMER

Støt Foreningen Vild Med Vilje og styrk derigennem jeres CSR-profil og FNs 17 Verdensmål.

MISSION: HVOR VILDT KAN DET BLIVE?
Jordens liv er i disse år udsat for en masseuddøen, fordi arternes levesteder bliver ødelagt af mennesker. Vi har indskrænket pladsen til natur, og den tilbageværende natur har vi tæmmet, så der kun er plads til meget få arter. Fortsætter denne udvikling vil både nuværende og alle kommende generation opleve en stærkt forarmet og mere trist klode med vanskelige livsbetingelser for os og et væld af arter.

Vild Med Vilje er en bevægelse, der vil bremse denne udvikling ved at skabe plads til mere vild, rig og mangfoldig natur. Det gør vi ved at flytte grænser for, hvor vildt det kan blive både fysisk og mentalt. Vi inspirerer til handling ved at vække nysgerrighed, mægtiggøre og gøre naturen nærværende. 

Kort sagt: vi gør en forskel for vild og rig natur.

Som virksomhed har I mulighed for at støtte foreningen og vise omverdenen, at jeres virksomhed også støtter en vildere og mangfoldigere natur i Danmark. 

Donationer går direkte til Vild Med Viljes arbejde for at inspirere alle til at skabe plads til vild, rig og mangfoldig natur i Danmark.

NB: Donationer til Vild Med Vilje er for nuværende ikke fradragsberettigede.

ENKELTDONATIONER

Det er nemt og simpelt at støtte Foreningen Vild Med Vilje med en enkeltdonation.

Gør f.eks. som DS Smith og lad årets firmajulegave gå til en vildere og mangfoldigere natur. 

For donationer op til 15.000 kr.: Klik her

For donationer over 15.000 kr.: Kontakt sekretariatsleder Malou Fenger (malou@vildmedvilje.dk)

SAMARBEJDE OM LØBENDE DONATIONER

Bliv fast støtter og giv løbende et månedligt eller årligt bidrag til foreningen. 

Klik her

Som fast støtter med hhv. månedlige beløb på over 7.500 kr. eller et årligt beløb på 50.000 kr. får I mulighed for at vise jeres støtte med et Vild Med Vilje-banner på virksomhedens mail-signaturer. For mere information om dette kontakt sekretariatsleder Malou Fenger (malou@vildmedvilje.dk)

 

PARTNERSKABER

Ønsker jeres virksomhed at tage et Vild Med Vilje-CSR samarbejde til næste niveau, kan I blive Vild Med Vilje Partner. 

Foreningens partnere udgøres af virksomheder, kommuner, boligorganisationer m.fl., som ønsker at skabe plads til den vilde natur på egne arealer

Vild Med Vilje Partnere opnår en række medlemsfordele og får bl.a. mulighed for at promovere sig som Vild Med Vilje-partner. 

Du kan læse mere om at blive vild partner her