VIRKSOMHEDSDONATIONER

sTØTTE, DONATIONER OG PARTNERSKABER FOR VIRKSOMHEDER

Støt Foreningen Vild Med Vilje og styrk derigennem jeres CSR-profil og FNs 17 Verdensmål.

MISSION: HVOR VILDT KAN DET BLIVE?
Jordens liv er i disse år udsat for en masseuddøen, fordi arternes levesteder bliver ødelagt af mennesker. Vi har indskrænket pladsen til natur, og den tilbageværende natur har vi tæmmet, så der kun er plads til meget få arter. Fortsætter denne udvikling vil både nuværende og alle kommende generation opleve en stærkt forarmet og mere trist klode med vanskelige livsbetingelser for os og et væld af arter.

Vild Med Vilje er en bevægelse, der vil bremse denne udvikling ved at skabe plads til mere vild, rig og mangfoldig natur. Det gør vi ved at flytte grænser for, hvor vildt det kan blive både fysisk og mentalt. Vi inspirerer til handling ved at vække nysgerrighed, mægtiggøre og gøre naturen nærværende. 

Kort sagt: vi gør en forskel for vild og rig natur.

Som virksomhed har I mulighed for at støtte foreningen og vise omverdenen, at jeres virksomhed også støtter en vildere og mere mangfoldig natur i Danmark. 

Donationer går direkte til Vild Med Viljes arbejde for at inspirere alle til at skabe plads til vild, rig og mangfoldig natur i Danmark.

NB: Donationer til Vild Med Vilje er for nuværende ikke fradragsberettigede.

ENKELTDONATIONER

Det er nemt og simpelt at støtte Foreningen Vild Med Vilje med en enkeltdonation.

Gør f.eks. som DS Smith og lad årets firmajulegave gå til en vildere og mere mangfoldig natur. For mindre donationer kan du bruge mobilepay-nummer 44 01 59.

For enkeltdonationer over 10.000 kr.: Kontakt direktør Christina Kaaber-Bühler (Christina@vildmedvilje.dk)

SAMARBEJDE OM LØBENDE DONATIONER

Bliv fast støtter og giv løbende et månedligt eller årligt bidrag til foreningen. 

Som fast støtter med hhv. månedlige beløb på over 7.500 kr. eller et årligt beløb på 50.000 kr. får I mulighed for at vise jeres støtte med et Vild Med Vilje-banner på virksomhedens mail-signaturer. For mere information om dette kontakt direktør Christina Kaaber-Bühler (christina@vildmedvilje.dk)

Andre muligheder for virksomhedssamarbejder:

SPONSORATER

Vil din virksomhed være med til at støtte vores arbejde, men mangler arealer eller ressourcer til at gøre det på egen matrikel, kan I blive sponsor.

Som sponsor vil din virksomheds navn, logo og link være at finde på vildmedvilje.dk. 
 

PARTNERSKABER

Ønsker jeres virksomhed at gøre en forskel på egne arealer

Foreningens partnere udgøres af virksomheder, kommuner, boligorganisationer m.fl., som ønsker at skabe plads til den vilde natur på egne arealer

Vild Med Vilje Partnere opnår en række medlemsfordele og får bl.a. mulighed for at promovere sig som Vild Med Vilje-partner. 

Du kan læse mere om at blive vild partner her 

Støtter du Vild Med Vilje arbejder du også for Verdensmål 15 – Livet på land

Verdensmål 15 CSR biodiversitet