Previous slide
Next slide

BÆREDYGTIGE EMBALLAGER OG BIODIVERSITET

Bidrag til en bæredygtig fremtid

DS Smith er førende producent af genanvendelige emballage- og displayløsninger i Danmark og resten af Europa. Virksomheden blev stiftet af familien Smith tilbage i 1940’erne og har siden da arbejdet målrettet på bæredygtige løsninger med fiberbaserede emballager understøttet af genbrugs- og papirfremstillingsfaciliteter i Europa.

DS Smith er førende leverandør af bæredygtige emballager i hele 30 lande. Med hovedkontor i London, mere end 30.000 ansatte, medlemskab af FTSE 100 og funktion som strategisk partner for Ellen MacArthur Foundation forener producenten e-handel, forbrugsvarer og industri med miljøbevidsthed og bæredygtig livsstil. 

I Danmark er DS Smith fordelt på fem lokaliteter med 650 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 1.1 mia. kroner.

For Now. And Next.

Inden 2025 vil vi beskytte skove og forbedre biodiversiteten alle de steder, hvor vi har aktiviteter”. Sådan lyder målsætningen om beskyttelse og fremme af biodiversitet i DS Smiths globale bæredygtighedsstrategi ’For Now. And Next’. Her forpligter DS Smith sig både til at lede overgangen til den cirkulære økonomi med cirkulære løsninger til kunder og samfund samt erstatte problemplastik med innovative CO2-neutrale genbrugsløsninger.

Derfor planlægger DS Smith på deres danske lokaliteter i Vejle, Taulov og Grenaa en række grønne projekter, der skal fremme biodiversiteten og skabe plads til naturen. DS Smith håber, at de med partnerskabet i Vild Med Vilje kan sikre kvalitet og fokus i deres arbejde for den vilde natur på deres produktions- og kontorfaciliteter. 

De vilde projekterne er endnu under planlægning med supplerende rådgivning fra leverandører tilknyttet Vild Med Vilje. 

 

Kontaktoplysninger:
Nanna Bro Pagter, Project Lead & Communication Nordic Countries Packaging Division

Åstrupvej 30, DK-8500 Grenaa, Denmark
Office: +45 72 14 91 00  Direct: + 45 72 14 90 27

Map loading, please wait ...