Vild Viden – Ni nye guides om at fremme biodiversitet og vild natur

Rigtig mange vil gerne gøre en forskel for biodiversiteten i deres nærmiljø, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for.

På Vild Med Viljes facebook-side er mere end 45.000 medlemmer fulde af spørgsmål og gode råd. Og på sekretariatet får vi rigtig mange henvendelser om gode råd, og spørgsmål til, hvordan man selv kommer i gang med at gøre en forskel.

Vild Med Vilje vil gerne klæde så mange som muligt på til at gå ud og gøre en forskel for naturen. Derfor har vi udarbejdet ni guides, som gennemgår en række af grundprincipperne for tiltag man selv kan gøre på egne arealer. 

Den første guide tager dig med bag om begrebet biodiversitet. I den får du en håndgribelig og praktisk guide til at undersøge og øge biodiversiteten hos dig.

De enkelte tiltag for biodiversiteten udfoldes yderligere i de følgende  guides, hvor vi stiller skarpt på hjemmehørende planter, levesteder, blomsterplanter, jordbunden, slåning, dødt ved, vand og den vilde altan & baggård. De vil blive offentliggjort løbende i løbet af efteråret 2023, så følg med her på siden eller på vores sociale medier.  

Den første guide findes her:  https://www.vildmedvilje.dk/biodiversitet-guide/

PS. Vi vil rigtig gerne have jeres feedback på vores guides – så skriv gerne en kommentar her eller en mail til celeste@vildmedvilje.dk, hvis du har spørgsmål, forslag til forbedringer eller andre kommentarer til vores guides.