Vild Med Viljes sekretariat på lavt blus i sommerperioden

Hen over sommeren er aktiviteterne i Vild Med Viljes sekretariat lidt anderledes end normalt, da vi dels skal ud at besøge Vild Med Vilje partnere, dels at vores sekretariatsleder har valgt at søge nye udfordringer

Sommeren er en periode, hvor det er oplagt at lave feltarbejde når resultaterne af Vild Med Vilje indsatsen skal vises frem. Derfor glæder vi os til at skulle ud og høre det summe og se det gro, hos en række af de mange partnere der er rundt i landet. Formålet er at viderebringe de gode historier om hvordan der arbejdes for mere biodiversitet. Men også at samle op på hvad er det, partnerne gerne vil med Vild Med Vilje. Historierne vil blive brugt bl.a. på hjemmesiden og i nyhedsbreve.

En anden grund til at sekretariatsbemandingen er anderledes, skyldes at Vild Med Viljes sekretariatsleder Malou Fenger stopper, da hun har fået nyt spændende job fra 1. juli. Fra bestyrelsens side vil vi gerne takke for den flotte indsats, det gode overblik og den positive energi som Malou har bidraget med til Vild Med Vilje. 

Der er derfor nedsat aktivitet på sekretariatet i juli og august. Der arbejdes på, at Vild Med Viljes sekretariat vender stærkt tilbage med nye kræfter efter sommeren.