Vild Med Vilje inviterer til Vild Havedag!
29. maj 2023

Det myldrer og spirer med vilde initiativer overalt i landet. Men rigtig mange af de spændende indsatser er i private haver og på områder, hvor udefrakommende sjældent får adgang.

Derfor inviterer vi nu alle til at være med til den første Vild Havedag, der har til formål at udbrede og formidle alle de vilde initiativer, der til hverdag er gemt bag hække, hegn og plankeværker.

Vi opfordrer derfor alle til 29. maj 2023 at åbne op for besøgende, og fortælle om hvordan de er gået til opgaven med at skabe plads til liv, biodiversitet og vildskab. 

Alle kan være med til Vild Havedag – Både private, virksomheder og offentlige institutioner. Og vi håber, at dagen kan give inspiration, tips og en følelse af fællesskab over at være en del af Vild Med Vilje-bevægelsen.

Få dit arrangement på kortet
Vi har oprettet en underside, hvor alle kan lægge sit vilde arrangement ind på et kort, så det er nemt for andre at finde dem.

Har du selv gået med tanker om, at gøre din have vild, men aldrig helt kommet i gang, så er det også her, du kan finde inspiration og åbne arrangementer i dit nærområde, eller følge med på de sociale medier. 

Klik her og tilmeld dit arrangement, eller find et arrangement i nærheden af dig. 

Lad os se hvor vildt det kan blive!