Vild Med Viljes nye sekretariatsleder

Hos Vild Med Vilje er der vind i sejlene og derfor har foreningen ansat Sami Widell som sekretariatsleder.

Den 21. februar 2020 blev en skelsættende dag for Vild Med Vilje, for her kunne vi, takket være en anonym donation og et voksende medlemstal, ansætte den første person i vores forenings historie.

 ”Ansættelsen af en sekretariatsleder er noget som vi har set frem til meget længe. Det vil virkelig være med til at løfte vores forening og sikre, at Vild Med Vilje kan betjene vores medlemmer bedre og nå ud til endnu flere, så vi sammen kan skabe plads til en vildere natur i Danmark og mægtiggøre flere mennesker til handling for biodiversiteten. Jeg er sikker på, at Sami Widell som vores nye sekretariatsleder er det helt rigtige valg” siger formand Philip Hahn-Petersen.  

Sami Widell er uddannet forstkandidat fra det tidligere KVL (i dag en del af Københavns Universitet) og Stellenbosch University i Sydafrika. Han har gennem en årrække arbejdet med ledelse, formidling, salg og kommunikation, bl.a. hos Danida i Kenya, Knuthenborg Safaripark og Zoologisk Have København. Hos sidst nævnte har han været CMO i 7 år. Desuden har Sami haft en central rolle i forbindelses med opstarten af forskellige virksomheder.

Hos Vild Med Vilje er der sket meget gennem de sidste par år, og den udvikling skal fortsættes og styrkes. En af grundpillerne i det arbejde er ansættelsen af en sekretariatsleder, for det muliggør at vi kan støtte bedre op om vores medlemmers vilde indsatser og inspirere endnu flere virksomheder, kommuner, lodsejere, instutioner og boligorganisationer til at blive vilde med vilje.

”Jeg er virkelig glad for at have fået muligheden for at være en aktiv og central del af foreningens udvikling. Der er planer om et markant øget aktivitetsniveau til glæde for både medlemmerne og naturen”, udtaler Sami Widell.

Sami Widell vil være foreningens primære kontaktperson. Ønsker I at vide hvordan jeres organisation kan skabe plads til den vilde natur på egen matrikel og blive en del af Vild Med Vilje, så tøv ikke med at tage kontakt til Sami.

Sami Widell
sami@vildmedvilje.dk
21902806