Emilie Kann Elten indtræder i Vild Med Viljes bestyrelse

D. 1/10 2023 startede vores bestyrelsesmedlem Thomas Emil Jensen som kontorchef i Miljøstyrelsen kontoret for vandforsyning. Som embedsmand er det vigtigt, at kunne være neutral i forhold til interesseorganisationer. Derfor ønskede Thomas Emil at trække sig fra Vild Med Vilje’s bestyrelse ved tiltrædelsen af sin nye stilling.

Det havde vi naturligvis stor respekt og forståelse for. Vi vil gerne sige tusind tak til Thomas Emil for hans vigtige indsats i bestyrelsen. Han har bidraget med mange nye perspektiver, erfaring og netværk til foreningens arbejde for at styrke biodiversiteten i Danmark. Vi ønsker Thomas Emil Jensen alt det bedste i hans nye, spændende og vigtige job med at sikre Danmarks drikkevandsressourcer.

Vi har nu fået et nyt stærkt medlem til bestyrelsen. Det bliver Emilie Kann Elten, der til dagligt arbejder som sustainability advisor i VELUX. Emilie kan bidrage med erfaring og viden om hvordan store og ambitiøse virksomheder arbejder med bæredygtighed. Emilies kompetencer passer godt med Vild Med Viljes nye strategiske fokus på, at vores partneres indsatser fremadrettet skal kunne kvalificeres, dokumenteres og rapporteres.

Vi anser det desuden som en stor kvalitet, at få et medlem af bestyrelsen, der kan repræsentere en af vores Vild Med Vilje partnere. Med Emilie ombord får vi endnu bedre muligheder for, at hjælpe vores erhvervspartnere med at løfte deres indsatser for biodiversitet.

Varmt velkommen til Emilie Kann Elten fra sekretariatet og den øvrige bestyrelse. Vi glæder os meget til samarbejdet.