HABITATS

Habitats ApS er en rådgivningsvirksomhed, der kvalificeret og kreativt arbejder med løsninger, der kan fremme den lokale biodiversitet.

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem biologi, landskab, planlægning og kommunikation samt strategisk rådgivning.  

Det gør vi f.eks. sammen med Banedanmark, KAB, Better Energy samt mange lokale projekter i hele DK og en smule i Sverige. 

Habitats har gennem mere end 9 år specialiseret sig i at sikre løsninger, der både giver en mere interessant natur, og sikrer større glæde og oplevelser for beboere, brugere, medarbejdere og besøgende.

VMV-kompetencer/Ydelser: Landskabsdesign, Havedesign, procesfacilitering, Ideudvikling, Kommunikation, Foredrag, workshop, driftsrådgivning, Naturrådgivning (stor skala), Naturformidling, Film, Fotografi.

Region/Geografisk dækning: Hele landet

VMV-projekter knyttet til VMV-partnere: KAB (projektledelse og analyser samt design forslag), Ørsted (total løsning på nyt udeareal), Middelfart Gymnasium (plan for omdannelse af udeareal), Nicolinelund (projektudvikling, landskab og event), Sorø Kommune (workshop), Veje Til Vildnis (ideudvikling), Grundet Lokalråd (design af landskab og hjælp med anlæg og kommunikation), KMD Ballerup (design og anlæg med involvering og kommunikation), 3B – KAB (oplæg og hjælp til naturregistrering)