Tidligere
Næste

VIBOs Vilde områder skal være et samlingspunkt

Boligforeningen VIBO har siden 1974 udlejet almene boliger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. VIBO har mere end 5.500 boliger fordelt på 69 boligafdelinger. VIBOs 110 medarbejdere arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for de mennesker, der kalder foreningens boliger for ”hjem” – uden for som inde i boligerne.

VIBO har en overordnet ambition om at arbejde med bæredygtighed. Herunder at bidrage til øget biodiversitet og at skabe flere grønne områder og naturområder i vores boligafdelinger. Dette nye fokus på mere vild natur skal spredes til alle boligafdelingerne, små som store.

Mange beboere ønsker at være med til denne forandring, og drømmer om mere naturindhold hvor de bor. Og det er også tanken, at de nye vilde områder skal være et samlingspunkt, et fælles projekt og en samtalestarter beboerne imellem. VIBOs partnerskab med Vild Med Vilje skaber gode betingelser for dette.

VIBO har mange store, grønne arealer, men det er endnu begrænset, hvor der allerede er arbejdet bevidst med biodiversiteten. Det bliver der dog lavet om på de kommende år. Og foreningen glæder sig til at vise større og mere bevidste projekter frem, når de når længere i processen.

VIBO har udarbejdet et katalog med titlen Vilde tiltag for biodiversitet og naboskab. Læs kataloget her. 

Billedgalleri

Kontaktoplysninger:
Morten Rosenvold Villadsen
Sankt Peders Stræde 49A
1453 Kbh. K
Mail: mrv@vibo.dk
Telefon: 21943819

https://www.vibo.dk

Map loading, please wait ...