Previous slide
Next slide

"Haven er en proces, og den bliver flottere og flottere med årene"

På en bakketop 100 meter fra Lillebælt med skoven som nabo og med panoramaudsigt over vandet og de 2 broer, ligger Severin – et konferencecenter med unikke, naturskønne rammer.

Severin er sat i verden for at hjælpe med at afholde kurser og konferencer midt i Danmark, hvor faciliteter, rammer og mulighed for kreativitet, leg og læring er i fokus. I centrets uhøjtidelige rammer servicerer man årligt mere end 90.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer. Severin gør det med hjerte, smil og involvering – og med en ekstra dimension, der handler om at yde et samfundsansvar.

Konkret betyder det, at en del af centrets forbrug af strøm og varmt vand produceres lokalt af solcelle- og solfangeranlæg, hvilket sparer minimum 50 ton C02 hvert år.

Severin er desuden Green Key certificeret, og det betyder, konferencecentret vi lever op til en række stramme miljøkrav.

De har økologisk spisemærke i bronze (30-60%økologi), og arbejder hver dag med fokus på lokale råvarer, bæredygtighed og madspild.

Og så er centret blevet vildt med vilje.

På centrets arealer er 2.786 m2 blevet omlagt til Vild Med Vilje-have med insekthoteller, frugttræer og masser af vilde blomster og buske, der har til sigte at fremme biodiversiteten.

“Med vores vilde have giver vi plads til vild natur, og inspirerer vores gæster til at gøre det samme derhjemme. Derfor er vores store forhave lagt om til vild blomsterhave, så insekter kan få en dejlig rasteplads med insekthoteller til vinterovernatning og dejlig nektar fra blomster til fri afbenyttelse. Haven er en proces, og den bliver flottere og flottere med årene.”, fortæller Angelika Berg Lærche
Salgs- og Marketingschef i Severin

Så foruden de naturskønne omgivelser med udsigt over Lillebælt, kan konferencegæsterne nu se frem til, at deres ophold bliver en lille smule vildere.

Kontakt
Angelika Berg Lærche
Salgs- og Marketingschef
abl@severinkursuscenter.dk

Skovsvinget 25
5500 Middelfart

Map loading, please wait ...