Previous slide
Next slide

KMD - DIGITALE LØSNINGER OG NATURHENSYN

It-koncernen KMD i Ballerup har i flere år ambitiøst inspireret til forandringsskabende digitale løsninger til glæde og gavn for kunderne, samfundet og erhvervslivet. Nu vil KMD også at slå et slag for den vilde naturs dyr og planter.

Naturhensyn i andre virksomheder 
KMD ønsker aktivt at gøre en indsats for at øge biodiversiteten og skabe plads til flere arter. Ønsket om proaktivt at inspirere til naturhensyn med fokus på øget biodiversitet og vild natur har ledt til et samarbejde med Foreningen Vild Med Vilje. Gennem en række ambitiøse projekter ønsker KMD at sende et tydeligt signal til medarbejdere, partnere og kunder om virksomhedens holdning og håber at inspirere andre virksomheder til at følge i deres fodspor.

Tidsler, bynke og vildtvoksende græsser
Ved at omlægge større græsarealer håber KMD at opleve en mere mangfoldig beplantning og et øget dyreliv på deres udendørsarealer til glæde og gavn for såvel medarbejderne som naturen.

Det handler I høj grad om, at vi som virksomhed kan være med til at inspirere andre og dermed drive en ny adfærd i forhold til at fremme mere vild natur. I mange år har vi haft en kulturel opfattelse af, at lige linjer og kortklippede græsplæner er den ‘rigtige’ måde at holde sin have og udendørsarealer. Som virksomhed kan vi gå foran og vise, at tidsler, bynke og vildtvoksende græsser kan være et bevidst valg til gavn for mange insekter – og kan se smukt og indbydende ud,” tilføjer Ditte Haugaard Clausen, som er Lead Public Affairs & Sustainability Officer i KMD. 

Ditte Haugaard Clausen, Lead Public Affairs & Sustainability Officer i KMD. 

KMD har flere vilde projekter på tegnebrættet med start i 2021.

Kontaktoplysninger:
Ditte Haugaard Clausen, Lead Public Affairs & Sustainability Officer

Telefon: 20851956
Mail: dhc@kmd.dk

KMD A/S
Lautrupparken 40-42
2750 Ballerup

Map loading, please wait ...