Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Biodiversitet i DIN have- Foredrag på Hørsholm bibliotek

april 25 @ 17:00 - 19:00

Dette foredrag henvender sig til folk der gerne vil skabe flere levesteder og mere liv i haven, på altanen eller i sommerhuset.

Baggrunden er, at vi befinder os i ”den 6 masseuddøen”, det betyder at der lige nu uddør arter hver eneste dag, og derved mindskes jordens biodiversiteten. Fem gange tidligere i jordens historie er der blevet udryddet en masse arter på kort tid. Det der adskiller denne masseuddøen fra de tidligere er, at det er os mennesker der står bag. Vores brug af ressourcer og arealer er skyld i, at naturen har det svært og biodiversiteten mindskes. Behøver det være sådan?

Vi har brug for fødevarer og en masse andre goder, men der er mange andre arealer, hvor vi med små ændringer kan øge biodiversiteten. På de arealer er det oplagt, at vi inviterer naturen indenfor og giver plads til at biodiversiteten kan øges.

I foredraget vendes historien på hovedet og Christina fortæller om en række af de spændende, farverige og overraskende arter der faktisk er plads til en helt almindelig villahave. Der bliver givet gode råd, tips og tricks til hvordan du kan arbejde med at øge biodiversiteten i DIN have og skabe levesteder for planter, dyr og svampe.

Arrangementet er en del af programmet i UGE 17 – bibliotekernes fælles verdensmålsuge.

Læs mere og køb billetter her

Detaljer

Dato:
april 25
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Hjemmeside:
https://biblioteket.horsholm.dk/arrangementer/foredrag-debat/biodiversitet-i-din-have

Sted

Hørsholm bibliotek
Bibliotekstorvet 1
Hørsholm, 2970
+ Google Maps