Naturrådgiverne Eskildsen & Buur APS

I Naturrådgiverne Eskildsen & Buur er vi ambitiøse på egne, vores kunders og biodiversitetens vegne.

Vi tror på, at vi med vores rådgivning kan bidrage til at gøre en positiv forskel for biodiversiteten.
Vores kunder er virksomheder, arealforvaltere, myndigheder og personer med indflydelse på de politiske og faglige beslutninger omkring biodiversitet lokalt eller nationalt. Det kan f.eks. være fonde, pensionsselskaber, den finansielle sektor, bestyrelser og foreninger.

For alle gælder det, at det er vigtigere end nogensinde at tage ansvar og fokusere på løsninger, der gavner biodiversiteten.

I vores rådgivning lægger vi vægt på at tage afsæt i nyeste faglige viden fra ind- og udland. Med dette udgangspunkt guider vi vores kunder til robuste og virkningsfulde indsatser, der gør en positiv forskel for biodiversiteten.

Vi har et stort fagligt netværk og en unik indsigt i mange af de igangværende projekter og processer, som har betydning for Danmarks biodiversitet.

VMV-kompetencer/Ydelser: Strategiudvikling, procesfacilitering, idéudvikling, undervisning, Foredrag, Workshops, Kommunikation i tekst, lyd og billede, Rådgivning om naturforvaltning på stor skala, Myndighedsrådgivning, Naturrådgivning, Naturformidling, Naturfotografi

Region/Geografisk dækning: Hele landet

VMV-projekter knyttet til VMV-partnere: Projekter på vej…

Kontaktinformation:

Webside:
https://naturraadgiverne.dk/

Mail: info@naturraadgiverne.dk