Previous slide
Next slide

BYGGERIER, BEBOERE OG BIODIVERSITET

Visioner for beboere og biodiversitet

Civica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 11.000 lejeboliger i Odense og Middelfart samt 400 boliger i Nyborg, Glamsbjerg, Aarup og Søndersø.

Boligorganisationen tilbyder tidssvarende og fremtidsorienterede boliger til familier, unge og ældre med boligafdelinger baseret på demokrati, fællesskab og god beboerservice. I Civicas boliger er der både plads til mennesker, hverdagsliv og natur.

Plads til beboere og biodiversitet
Trods fokus på beboere og byggeri glemmer Civica ikke naturen!
Boligorganisationen har nu vedtaget en ambitiøs strategi for bæredygtighed i det byggede miljø med målrettet fokus på fremme af de grundpillerne; klima, natur og miljø, social ansvarlighed og sunde økonomiske boligrammer, alle har råd til.

Civica ser derfor biodiversitet som en naturlig del af nybyggeri, hvor vild natur fra starten tænkes ind i projekterne. Med bæredygtighedsstrategien sikrer Civica ikke kun den vilde natur ved nybyg, men har også sat rammerne for dens trivsel på udearealerne i de eksisterende boligafdelinger.

Civica har en vision om at skabe en positiv vekselvirkning mellem natur og mennesker. Et samspil, hvor beboerne tager ansvar for fremme af den vilde natur i det byggede miljø, og den vilde natur kan styrke de fysiske, sociale og demokratiske fællesskaber.

Boligorganisationen er i fuld gang med planlægningen af grønne tiltag, der skal bidrage til mere biodiversitet på udearealerne i og omkring deres afdelinger.
I 2021 startes projekter i mindst 10 afdelingers udearealer med flere i vente.

Kontakt
Carl Nielsens Kvarter 14, 5000 Odense C
Mads Holmgaard, driftchef 
telefon: 63125127
mail: maho@civica.dk
web: https://civica.dk/ 

Map loading, please wait ...