Previous slide
Next slide

ARRESØ BOLIGSELSKABS IVRIGE BEBOERE

Beboere og bæredygtighed i fokus

I det smukke Nordsjælland mellem Frederiksværk og Ølsted ligger Arresø Boligselskab med sine mere end 800 lejemål. Et almennyttigt boligselskab stiftet 1. januar 2010 efter sammenlægning mellem Ølsted Andelsboligforening og Boligselskabet af 1940 i Frederiksværk.

Som en del af KAB-fællesskabet fokuserer Arresø Boligselskab på beboernes trivsel og en bæredygtig tilgang til natur og biodiversitet. Med den rette balance mellem det sociale, det økonomiske og miljøet ønsker boligselskabet at sætte retning for en bæredygtig udvikling. Som en del af Vild Med Viljes fællesskab håber de at kunne skabe skønne grønne omgivelser som fundament for beboernes trivsel, tryghed og hverdag.

Engagerede beboere tager forspring

I 2020 godkendte organisationsbestyrelsen i Arresø Boligselskab et medlemskab af Vild Med Vilje samt udarbejdelsen af en rapport over grønne tiltag og projekter til 3 ud af selskabet 4 afdelinger. Hvilke grønne projekter, der skal iværksættes og prioriteres i den enkelte afdelingen besluttes i samråd mellem afdelingsbestyrelserne og driften.

Men vildskaben ses allerede i afdelingerne, hvor engagerede beboere ivrigt har taget forskud på de grønne projekter. Allerede før opstart af boligselskabets Vild Med Vilje-projekt har afdelingerne og driften ladet flere mindre arealer vokse vildt. På Skovbakken er der etableret små bakketoppe tilsået med frøblandinger med vilde blomster, der det meste af året står uberørt. Mindre projekter, der allerede nu er til stor glæde for både beboere og biodiversitet. 

Boligselskabet drømmer om at forene det vilde, smukke og beroligende ved naturen, og dermed skabe beroligende opholdssteder for beboerne samt lette drift og vedligehold af de grønne arealer. Arresø Boligselskab håber, at medlemskabet af Vild med vilje vil medføre flere naturskønne områder i selskabets afdelinger til gavn for både miljøet, dyrene og ikke mindst beboerne. 

Kontakt
Arresø Boligselskab
Valmuesti 11
3300 Frederiksværk
Telefon 47 72 04 24
Mail ab2010@ab2010.dk

Formand, Susan Egede: sue@ab2010.dk 

Serviceleder, Hans Bendix Jensen: hj@kab-bolig.dk 

Kundechef, Allan Mortensen: amo@kab-bolig.dk

Map loading, please wait ...