SÅDAN KOMMER DU I GANG

Vild Med Vilje er åbent for at alle kan deltage! Både virksomheder, kommuner, institutioner og private haveejere kan gøre sine områder til vilde oaser og dele historien i billeder her på vildmedvilje.dk og de sociale medier. Du kan enten blive medlem af Foreningen Vild Med Vilje, blive Vild med Vilje partner eller deltage gratis på gør-det-selv måden.

• Som medlem af Foreningen Vild Med Vilje bidrager du til projekter for en vild, rig og mangfoldig natur.

• Som Vild Med Vilje partner er du betalende deltager. Du får professionel praktisk assistance og rådgivning . Vi skræddersyr en løsning til dit udeareal med fokus på eksempelvis drift, anlæg eller formidling. Vi er med hele vejen fra udvælgelse af arealet til  indvielsen.

• Som Gør-det-selv deltager følger du vores online guide til at gøre din have vildere. På en enkelt dag kan du med få ændringer sikre, at din have lever op til kravene for at kunne kaldes Vild Med Vilje – Så er du hurtigt i gang med at gøre en forskel!

Hvad enten du er medlem, partner og gør-det-selv deltager, kan du registrere dit vilde areal her på kortet. Du kan også dele historier og billeder fra dit Vild Med Vilje areal ved at bruge hashtagget #vildmedvilje på Instagram, tvitter eller flickr. Så vil dine billeder og indlæg automatisk blive vist her, som en del af fortællingen om Danmarks vilde natur.