Vild Med Vilje går til filmen med Buster Filmfestival!

Vi er glade og stolte over at Buster Filmfestival kontaktede os angående et samarbejde vedrørende undervisningsmaterialer om biodiversitet.

Hvem er Buster Filmfestival?

Buster Film Festival er Skandinaviens største børnefilmfestival. Festivalen er organiseret under Copenhagen Film Festivals. 35.000 børn, lærere og familier deltager i festivalen hvert år. På festivalen viser vi hvert år cirka 100+ film, spil og tv serier.

Festivalen finder sted i det centrale København, Frederiksberg, i Valby, Vanløse og Vesterbro. Derudover besøger “Buster på farten” Vestegnen, Sakskøbing, Viborg, Århus, Svendborg og Sydslesvig.

‘BUSTER på farten’ er festivalens omrejsende filmprogram, som skræddersyes i samarbejde med kommuner og biografer landet over.  Alle steder sammen med engagerede partnere.

Festivalens mål er at bringe kvalitetsfilm og medieindhold ud til de yngste brugere. Buster henvender sig til målgruppen 3 – 16 år.

Biodiversitet i fokus

Fokus for samarbejdet er at udvikle undervisningsmaterialer om biodiversitet. Da det er en filmfestival, består undervisningsmaterialet ikke af traditionelle lærebøger. Derimod udfordres eleverne gennem aktiviteter, opgaver, rollespil og analyser, der sætter eleverne i stand til at forholde sig kritisk og informeret ikke kun til filmene, men også til diskussioner i dagligdagen omkring biodiversitet og naturbevarelse. Derudover sætter det eleverne i stand til selv at gøre en lokal forskel.

Se mere om Filmfestivalen eller undervisningsmaterialerne her