Vild Med Vilje træskilt af træ fra PAN

Skiltene er i bedste genbrugsånd lavet af de gamle gulvbrædder fra natklubben Pan Club Copenhagen, så disse planker har oplevet en del vildskab og diversitet allerede??

Der er tale om et helt eksklusivt produkt. og der er kun produceret 80 skilte og de er alle individuelt nummereret. Skiltene er fremstillet af massive gamle granplanker. De er mellem 3-3,5 cm tykke. Hvert skilt er omhyggeligt skåret til, høvlet, graveret og olieret. Og hvert skilt er unikt, for de kommer hver i sær med patina i form af mærker fra søm, dansesko og spildte Piña Coladas?

Da skiltene er lavet af gamle gulvbrædder, kan vi ikke garantere hvor længe de kan holde til regn, blæst og sol, men de er olieret når vi sender dem, og hvis man selv giver dem en god træolie minimum en gang om året, så burde de kunne holde længe.

Målene for skiltet er ca. 19,8 x 31,5 cm x 3,5 cm

OBS! Alle privatpersoner kan frit opstille Vild Med Vilje skilte på egen matrikel. En organisation med CVRnr skal være medlem af Foreningen Vild Med Vilje for at få rettighed til at opstille Vild Med Vilje skilte. For spørgsmål om medlemskab skriv til kontakt@vildmedvilje.dk

DKK 550,00

Ikke på lager